...
Реєструйся

14 років упевненої успішної роботи! Зустрічайте оновлений журнал «Довідник кадровика» й унікальні вигоди від Видавничого дому «МЕДІА-ПРО»!


Ідею було втілено в першому й дотепер головному виданні сучасного практика — «Довідник кадровика».

Понад 15 000 фахівців підприємств і організацій різних форм власності довіряють інформації, яку щомісяця готують наші експерти спільно з посадовими особами, законотворцями, кадровиками-практиками!

Дякуємо за багаторічну співпрацю всім, кому небайдужий розвиток кадрової справи в Україні!

Із плином часу змінюється законодавство, умови роботи, завдання, що постають перед фахівцями-кадровиками. Змінюємося і ми!

Залюбки представляємо своїм передплатникам, теперішнім і майбутнім, оновлений журнал «Довідник кадровика» — головне видання для працівників кадрових служб і єдине, що виходить зі щомісячним практичним додатком «КАДРИ. Гарячі запитання кадровика».

Редакція журналу «Довідник кадровика» радо презентує значно більше переваг для передплатників:

1. Оновлений формат журналу: з’явилися нові автори та побільшало практичних матеріалів, зразків документів з підказками.
2. Зручний формат вкладення: добірка відповідей фахівців на актуальні запитання, що протягом поточного місяця надходять на «Гарячу лінію» журналу.
3. Безкоштовна багатоканальна консультаційна телефонна лінія, на якій експерти з багаторічним досвідом роботи відповідають на запитання щодо вирішення складних робочих ситуацій.
4. У користувачів електронної версії видання є можливість копіювати тексти, роздруковувати статті і робити закладки в журналі.
5. Електронний журнал і вкладення видаються двома мовами (укр. і рос.) і доступні всім передплатникам друкованої версії без жодних доплат.

З нагоди 14-річчя журналу ми підготували ПОДАРУНОК усім кадровикам України — можливість ознайомитися з оновленим журналом «Довідник кадровика» та додатком!

Завантажити свіжий номер журналу «Довідника кадровика»
Завантажити вкладення «КАДРИ. Гарячі запитання кадровика»

Шановні колеги, надсилайте нам відгуки та побажання на promo@mediapro.com.ua!