...
Реєструйся

Чи потрібно вносити до книги обліку руху трудових книжок і вкладишів до них відомості про те, що працівникові видано дублікат трудової книжки?


Інструкцією про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженою наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України від 29 липня 1993 року № 58 не передбачено обов’язкове внесення відомостей про видачу дубліката трудової книжки до книги обліку руху трудових книжок і вкладишів до них, але й помилкою це не буде.

Більше актуальних запитань учасників марафону «Гаряча лінія: консультації — 2017», що обговорювалися під час семінарів, та вичерпних відповідей на них — у вкладенні до журналу «Довідник кадровика» «Кадри. Гарячі запитання кадровика» № 01, 2018, у рубриці «Підсумки марафону «Гаряча лінія: консультації — 2017».

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Авторизація та підписання електронних документів за допомогою Дія.Підпис
Доступ до приватної частини Електронного кабінету (особистий кабінет), яка є індивідуальною персоніфікованою вебсторінкою користувача, надається після проходження користувачем електронної ідентифікації ...
Бронювання працівників: роз’яснення юриста
Попри те що захист держави — це конституційний обов’язок громадян України, законодавець передбачив для певної категорії громадян можливість не виконувати ...