...
Реєструйся

Кадрове діловодство у зразках: приймаємо і звільняємо працівників. Надійний помічник для кадровиків


Видання містить докладну інформацію щодо прийняття та звільнення працівників, із вичерпною кількістю зразків наказів та записів до трудової книжки, відповідно до майже всіх статей та пунктів КЗпП, які стосуються прийняття та звільнення персоналу. Його розроблено з метою щоденного використання для ефективної організації та ведення кадрового діловодства.

Автор видання у доступному форматі надав інформацію щодо прийняття та звільнення працівників відповідно до чинного законодавства України.

У практичних рекомендаціях йдеться про правила прийняття на роботу, порядок укладання трудового договору, узгодження умов трудового договору, визначення форми трудового договору, укладення контракту, оформлення трудового договору.

У виданні наведено зразки наказів та записів у трудові книжки про прийняття на роботу за таких умов: на невизначений строк з нормальною тривалістю робочого часу; за контрактом; за конкурсом; неповнолітнього; з виконанням роботи вдома; особи направленої для проходження альтернативної (невійськової) служби; в порядку переведення з іншого підприємства; за сумісництвом; з установленням строку випробування; з укладенням договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність; з індивідуальним режимом робочого часу; з неповним робочим днем; на період відсутності основного працівника; на тимчасову роботу; на час виконання певної роботи; на сезонну роботу.

У розділі звільнення з роботи викладені правила припинення трудового договору, деякі особливості звільнення працівників, підстави припинення трудового договору. Подані зразки наказів і записів у трудові книжки при звільненні: за угодою сторін; у зв’язку із закінченням строку трудового договору; у зв’язку із закінченням строку дії контракту; у зв’язку із закінченням строку проходження альтернативної (невійськової) служби; у зв’язку з переведенням працівника на інше підприємство; у зв’язку з відмовою працівника від переведення на роботу в іншу місцевість разом з підприємством; у зв’язку з відмовою від продовження роботи внаслідок зміни істотних умов праці; у зв’язку з позбавленням права обіймати посаду тощо.

Автор видання — Рожнов Віктор Олександрович, консультант із кадрових питань, член редакційної ради журналу «Довідник кадровика». Має практичний досвід роботи понад 35 років на керівних посадах у кадрових службах ряду державних центральних органів управління.

 

Докладніше — в ексклюзивному виданні від редакції журналу «Довідник кадровика»: «Кадрове діловодство у зразках: приймаємо і звільняємо працівників».

Придбати в інтернет-магазині »

Замовити на сайті »

З питань придбання:
podpiska@mediapro.com.ua
(044) 568-51-38, (067) 317-58-86
(093) 904-14-17, (099) 615-12-49