...
Реєструйся

Марафон «Гаряча лінія: консультації — 2017» у Києві


У Києві 17 листопада  в конференц-залі КНЕУ ім. Вадима Гетьмана пройшов фінальний семінар із серії ексклюзивних практикумів для роботодавців, кадровиків, директорів з персоналу від найкращих експертів і авторів журналу «Довідник кадровика» — марафон «Гаряча лінія: консультації — 2017».

Семінар був організований з ініціативи Видавничого дому «МЕДІА-ПРО» та журналу «Довідник кадровика».

У межах цієї події експерти роз’яснили важливі аспекти кадрової справи та надали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Cпікерами семінару стали найкращі кадрові експерти і автори журналу «Довідник кадровика»:

  • Вікторія Ліпчанська, шеф-редактор кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», член Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, провідний експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, експерт порталу «КАДРОВИК-онлайн», автор публікацій з трудового законодавства та кадрової справи, юрист за фахом; кадровик-практик, автор журналу «Довідник кадровика».
  • Ольга Харечко, головний редактор журналу «Довідник кадровика» та газети «Кадри і зарплата», експерт гарячої лінії журналу «Довідник кадровика», юрист за фахом.
  • Андрій Заболотний, заступник голови Національного агентства України з питань державної служби.
  • Ольга Макогон, канд. юрид. наук, проектний менеджер «Реформа ринку праці» Офісу реформ Кабінету Міністрів України.
  • Наталія Лук’янчук, заступник керівника відділу по роботі з персоналом компанії «МУРАВЕЙ-УКРАЇНА».

Рекордні 100 учасників  марафону «Гаряча лінія: консультації — 2017»  у форматі живої дискусії обговорювали з експертами актуальні проблеми кадрової сфери, а саме:

  • Основні новації Закону України «Про державну службу.
  • Нюанси, які треба враховувати при працевлаштуванні іноземців: новації законодавства.
  • 6 ретродокументів, що стануть у нагоді кожному кадровикові.
  • 2 основні локальні акти роботодавця як запорука кадрової політики на підприємстві.
  • Звільнення з ініціативи роботодавця: уникаємо зустрічі в суді.
  • 5 проти 2: переваги письмового трудового договору.
  • Робочий час та приховані трудові відносини: шукаємо зв’язок.
  • Військовий пакет: облік військовозобов’язаних та мобілізованих працівників.

Присутні мали можливість поставити експертам конкретні запитання і отримати практичні поради з їх вирішення та консультації.

Під часу семінару відбувся традиційний розіграш подарунків від партнерів заходу – телевізійного ювелірного салону ТЮСО та rabota.ua, а також приємні сюрпризи від організаторів заходу, які не залишили нікого байдужим.

Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» та редакція журналу «Довідник кадровика» дякують усім партнерам за сприяння у проведенні семінару.

Приймаючий партнер: Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана та безпосередньо кафедра управління персоналом та економіки праці КНЕУ.

За підтримки: Федерації роботодавців України.
Інформаційні партнери: Асоціація адвокатів України, rabota.ua, Нова персона, jobs.ua, АгенцияКарьера, ТЮСО, ARCHERS, ZESTOutsourcing, talent.
Партнер заходу: EDUGET

Організатори марафону дякують усім учасникам, а також спікерам заходу і з нетерпінням чекають нової зустрічі у 2018 році!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...
Що робити з працівниками, які залишили місце проживання і переїхали в іншу область або за кордон?
Якщо специфіка виконання роботи передбачає можливість її здійснення віддалено, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій, роботодавцю доцільно прийняти рішення про переведення працівника ...
Кейс для кадровика. Відпустка з наступним звільненням у разі закінчення строку трудового договору
Порядок звільнення працівників з роботи і виплати їм компенсації за невикористану відпустку врегульовано Кодекс законів про працю України (далі — ...