...
Реєструйся

Марафон «Гаряча лінія: консультації — 2017» у Вінниці


19 жовтня за ініціативи Видавничого дому «МЕДІА-ПРО» та журналу «Довідник кадровика» у місті Вінниця відбувся практичний семінар для кадровиків марафон «Гаряча лінія: консультації — 2017».

Cпікерами семінару стали найкращі експерти і автори журналу «Довідник кадровика»:

  • Вікторія Ліпчанська, шеф-редактор кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», член Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, провідний експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, експерт порталу «КАДРОВИК-онлайн», автор публікацій з трудового законодавства та кадрової справи, юрист за фахом; кадровик-практик, автор журналу «Довідник кадровика»;
  • Ольга Харечко, головний редактор журналу «Довідник кадровика» та газети «Кадри і зарплата», експерт гарячої лінії журналу «Довідник кадровика», юрист за фахом.

Понад 50 учасників марафону «Гаряча лінія: консультації — 2017» зібралися в конференц-залі, щоб обмінятися досвідом та поспілкуватися з колегами, обговорити актуальні питання трудового права та кадрової справи, а саме:

  • 6 ретродокументів, що стануть у пригоді кожному кадровикові;
  • військовий пакет: облік військовозобов’язаних та мобілізованих працівників;
  • 5 проти 2: переваги письмового трудового договору;
  • робочий час та приховані трудові відносини: шукаємо зв’язок;
  • звільнення з ініціативи роботодавця: як уникнути зустрічі в суді;

Наприкінці семінару на учасників чекав розіграш подарунків від партнерів заходу – телевізійного ювелірного салону ТЮСО та rabota.ua, а також приємні сюрпризи від організаторів заходу, які не залишили нікого байдужим.

Захід відбувся:

За підтримки: Федерації роботодавців України.
Інформаційні партнери: Асоціація адвокатів України, rabota.ua, Нова персона, jobs.ua, Агенція «Карьера», ТЮСО, ARCHERS, ZESTOutsourcing, talent.

Організатори марафону дякують всім учасникам, а також спікерам заходу і з нетерпінням чекають нової зустрічі у місті Дніпро!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Матеріали до теми


Чи може науково-педагогічний працівник обійняти посаду доцента без наявності відповідного вченого звання?
Науково-педагогічний працівник, який не має вченого звання доцента, може претендувати на заміщення посади доцента з установленням йому посадового окладу на ...
Трудові й соціальні гарантії для вагітних жінок і працівників із дітьми: нагадування для роботодавця
На прохання вагітної жінки, жінки, яка має дитину до 14 років, дитину з інвалідністю або доглядає за хворим членом сім’ї, ...