...
Реєструйся

Незабаром наступний випуск журналу «Довідник кадровика» № 10, 2016 із вкладенням «Кадри. Гарячі запитання кадровика»


У номері журналу як завжди інформація про останні зміни в законодавстві. Також ви дізнаєтесь що таке відрядна система оплати праці та які її види. Про заходи дисциплінарного впливу на працівників, що працюють на відрядній системі оплати праці та за яких підстав їх можна де преміювати. У рубриці державна служба ви дізнаєтесь як притягнути державного службовця до дисциплінарної відповідальності з урахуванням останніх змін у законодавстві.

Досвідчені експерти проконсультують вас щодо питань: проведення службового розслідування, хто має право його призначати, в які терміни та за яких підстав воно може проводитися? Чи треба вести трудові книжки на студентів, які проходять стажування на підприємстві, на підставі яких документів робиться запис у трудовій книжці працівника про навчання і про службу в складі Збройних Сил України? Що робити, працівникові, який не має доступу до своєї трудової книжки внаслідок проведення антитерористичної операції на території, де він працював? Як правильно оформити відрядження та витрати на нього на двох підприємствах, за основним місцем роботи та на роботі за сумісництвом? Як за новими правилами оформляють накази — про оголошення догани, подяки, надання відпустки, відрядження працівника?

Експерт із ділової мови у своїх матеріалах розповість, як правильно і переконливо написати діловий лист. Рубрика судова практика присвячена темі спорів, що виникають при розірванні трудового договору, укладеного на невизначений строк з ініціативи працівника.

У додатку «Кадри. Гарячі запитання кадровика», ви отримаєте понад 20 відповідей на найактуальніші запитання з «Гарячої лінії». З інтерв’ю з Олександром Клименком — консультантом з питань соціально-трудових відносин, дізнаєтесь відповіді на запитання наших читачів. Чи можна підвищити заробітну плату перукаря територіального центру 1-го класу? Чи треба проводити атестацію заслуженому артистові України, який працює на посаді артиста вищої категорії, для присвоєння йому категорії «провідний майстер сцени»? Які можуть бути наслідки, якщо в трудовій книжці працівника зазначена професія не відповідає Класифікатору професій? Чи може працівник без вищої освіти, а з освітою молодшого спеціаліста, закінчивши коледж, бути керівником структурного підрозділу?

Докладніше — у журналі «Довідник кадровика» № 10, 2016 із вкладенням «Кадри. Гарячі запитання кадровика»

Придбати «Довідник кадровика» в інтернет-магазині »

Замовити в редакції »

Усі видання для кадровиків »