...
Реєструйся

Організація проведення медичних оглядів


На виконання п. 2.2 Наказу МОЗ України від 21.05.2007 р. №246 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій» (далі — Наказ), щорічно за заявкою роботодавця (його представника), за участю представника первинної профспілкової організації або уповноваженої працівниками особи визначаються категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду та до 1 грудня складається Акт визначення категорій працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду за формою, зазначеною у додатку 1 Наказу.

У зв’язку з вищезазначеним, документи для визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду згідно Наказу (заява, штатний розклад або список працівників за професіями, лабораторні дослідження умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу)з 1 грудня 2017 року не будуть розглядатись у Головному управлінні Держпраці у Київській області.

Визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду згідно Наказу буде здійснюватись з 2 січня 2018 року по 1 грудня 2018 року.

Джерело: Головне управління Держпраці у Київській області

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Сектор психосоціальної підтримки інформує, як керівнику підтримати працівників
Як керівник ти маєш багато можливостей, щоб підтримувати ментальне здоров’я своїх працівників.   П’ять основних порад керівникові Розкажи персоналу про ...
Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...