...
Реєструйся

Триває набір на програму «Master of Social Administration»


Робота фахівця з пошуку та залучення європейських грантів наразі стає актуальною і затребуваною. Адже закордонні фонди почали активніше виділяли кошти на реалізацію соціальних, освітніх та громадських проектів в Україні.

Де шукати грантодавців? Які ідеї отримують фінансову підтримку ЄС найчастіше? Як правильно розробити і подати проект? Що потрібно для вдалого адміністрування проекту? Сьогодні відповіді на ці питання знає дуже обмежене коло професіоналів.

Отримати унікальні знання і навички пропонує міжнародна програма післядипломної освіти «Master of Social Administration» — спільний освітній проект Педагогічного університету ім. Я. Корчака (м. Варшава) та Академії праці, соціальних відносин і туризму (м. Київ). 

Програма MSA розрахована на 1 рік і проходить в модульному режимі, що дозволяє поєднувати навчання і роботу. Лекції у Києві читатимуть українські та польські викладачі, а також гостьові спікери – експерти з успішним досвідом реалізації проектів. Програма передбачає проведення практичного модуля у Варшаві.

Випускники отримують диплом Педагогічного університету ім. Я. Корчака про післядипломну освіту та перспективи для успішної міжнародної кар’єри. Додатковим бонусом програми є вдосконалення навичок англійської мови, зокрема, ділової та професійної лексики.

Студентами програми можуть стати особи з базовою або повною вищою освітою будь-якого напряму підготовки. Набір триває до 10 листопада.

Отримати повну інформацію про програму «Master of Social Administration»