...
Реєструйся

Учасники конкурсу «КАДРОВИК РОКУ»: шлях до успіху


28 квітня 2016 року в межах  VII Всеукраїнських кадрових зборів відбулося нагородження переможців щорічного професійного конкурсу «КАДРОВИК РОКУ’ 2015».

Цей конкурс став для багатьох його учасників можливістю підвищити свій фаховий рівень. А деякі з них стали навіть експертами кадрової справи.

Так, переможець найпершого конкурсу (2012 рік) Олександр Левіт став експертом журналу «Довідник кадровика», його постійним автором. Крім того, він є співавтором ексклюзивного видання редакції «Час планувати графік відпусток. Методичні рекомендації щодо складання, виконання та внесення зміни».

Експертом журналу став і володар звання «Кадровик року’ 2013» Юрій Васильєв. Також у 2016 році він провів семінари «Облік військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, в установах або організаціях: покрокові рекомендації щодо організації з нуля» у Харкові та Києві.

До речі, автором запитань в номінації «Трудове законодавство» в цьогорічному конкурсі став абсолютний переможець «КАДРОВИК РОКУ’ 2014» Олександр Макуха.

Редакція порталу Всеукраїнської асоціації кадровиків попросила переможців цьогорічного конкурсу розповісти свої історії успіху, про те, що їм дала участь у професійному змаганні.

Читайте тут: Шлях до успіху. Переможці професійного конкурсу «Кадровик року ’2015» розповідають свою  історію

Організатор конкурсу — редакція журналу «Довідник кадровика» запрошує всіх переможців (володарів гран-прі, переможців у номінаціях, топ-20) щорічних конкурсів «КАДРОВИК РОКУ» до співпраці у якості авторів, експертів навчальних програм для фахівців кадрової справи тощо.

З питань співпраці: olha@mediapro.com.ua