...
Реєструйся

ВІДБУЛИСЯ VII ЩОРІЧНІ ТРАДИЦІЙНІ ВСЕУКРАЇНСЬКІ КАДРОВІ ЗБОРИ


Цьогоріч журнал «Довідник кадровика» усьоме організував Всеукраїнські кадрові збори, що відбулися 28 квітня 2016 року в Києві за адресою: пр-т Перемоги, 82 — концерт-хол «Allegro» (парк «Нивки)».

Уже стало доброю традицією запрошувати працівників кадрових служб на щорічний безкоштовний захід з нагоди Дня кадровика. Це не просто свято та урочиста обстановка, адже Кадрові збори завжди мали на меті допомогти представникам однієї з найважливіших і найвідповідальніших професій у їх нелегкій роботі.

Семінар
Провідні автори журналу «Довідник кадровика» підготували важливі питання для обговорення. Тема VII щорічних всеукраїнських кадрових зборів звучала як «ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ: застосування нових норм у кадровій роботі. Дії кадровика».

Конкурс «Кадровик року — 2015»
Редакція журналу «Довідник кадровика» з допомогою порталу «Всеукраїнська асоціація кадровиків» (ВАК) провела черговий конкурс серед кадровиків «Кадровик року — 2015». У межах Кадрових зборів відбулося нагородження переможців у різних номінаціях із врученням призів. Серед конкурсантів були такі, що брали участь у цьому конкурсі вже не вперше. А ті, хто стає переможцями, як правило, отримують цікаві пропозиції від редакції журналу та ВД «МЕДІА-ПРО», наприклад, стати експертом, вести рубрику в одному з кадрових періодичних видань, взяти участь як співавтор у підготовці спеціалізованих книг для наших передплатників тощо.

Гарні традиції
У цьому році організатори були приємно здивовані, адже охочих долучитися до кола учасників Кадрових зборів у такий важливий період напередодні набуття чинності Трудовим кодексом виявилося чимало. Кількість зареєстрованих побила всі рекорди попередніх років. Близько тисячі представників кадрової справи зібралося у прекрасному залі, аби гарно й корисно провести разом день.

Уперше Всеукраїнські кадрові збори відбулися в 2010 році. Метою організаторів було дізнатися, що цікавить сучасних кадровиків, запропонувати своїм читачам безкоштовний семінар, де можна почепнути знання, обговорити актуальні питання законодавства у святковій атмосфері й поспілкуватися з колегами та редакцією. Відтоді захід став традиційним і дуже очікуваним.

 

 

 

Детальний звіт про VII Всеукраїнські кадрові збори чекайте незабаром.