...
Реєструйся

Як потрапити на прийом до Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО?


Особистий прийом громадян керівництвом Служби, відповідного територіального органу Служби проводиться за попереднім записом у дні та години, визначені графіками

Мінсоцполітики наказом від 12.10.2015 № 1000 оновило Порядок організації та проведення особистого прийому громадян у Держслужбі у справах ветеранів війни та учасників АТО та її територіальних органах.

Як йдеться в документі, особистий прийом громадян керівництвом Служби, відповідного територіального органу Служби проводиться за попереднім записом у дні та години, визначені графіками особистого прийому громадян, затвердженими наказами Служби, які розміщуються на офіційному веб-сайті Служби.

Прийом Героїв Радянського Союзу, інвалідів Великої Вітчизняної війни, повних кавалерів ордена Слави, осіб, нагороджених чотирма і більше медалями «За відвагу», жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», Героїв України, учасників АТО проводиться в першочерговому порядку.

Попередній запис на особистий прийом до керівництва Служби здійснюється помічником Глави Служби за адресою: м Київ, провулок Музейний, 12 і по телефону: (044) 281-08-50 щоденно (крім святкових та вихідних днів) з 9.00 до 18.00 (у п’ятницю з 9.00 до 16.45), обідня перерва – з 13.00 до 13.45.

Під час попереднього запису на особистий прийом з’ясовуються ПІБ, місце проживання громадянина, зміст порушеного питання, до яких посадових осіб чи органів держвлади він звертався, і яке було прийняте рішення, визначається структурний підрозділ Служби, до компетенції якого належить вирішення поставленого громадянином питання, вивчаються документи, інші матеріали, що подаються громадянином для обґрунтування своєї заяви (клопотання), скарги або пропозиції (зауваження).

Прийом громадян у дні, не визначені графіком особистого прийому, та з питань, які не вимагають прийняття рішень керівництвом Служби (надання громадянам усних роз’яснень, консультацій тощо), здійснюють керівники (працівники) структурних підрозділів Служби.

Запис громадян на особистий прийом до керівництва Служби та її територіальних органів здійснюється у разі, якщо порушене громадянином питання залишилося невирішеним по суті після особистого прийому посадовою особою структурного підрозділу Служби або територіального органу Служби відповідно до компетенції.

Під час особистого прийому громадянин повинен пред’явити документ, що засвідчує його особу.

Посадова особа Служби під час особистого прийому громадян розглядає питання по суті, надає обґрунтоване роз’яснення та вживає заходів щодо усунення порушень (за їх наявності).

Джерело: Сайт “ЮРЛИГА”