...
Реєструйся

Як заповнювати графу «головний бухгалтер» у звітності, якщо штатним розкладом не передбачено такої посади?


Податківці роз’яснили, що у такому разі податкова декларація підписується лише у графі «керівник», а у графі «головний бухгалтер» проставляється прочерк.

ДФСУ у підкатегорії 135.02 ресурсу “ЗІР”  роз’яснила: якщо штатним розкладом не передбачено посаду головного бухгалтера, а ведення бухгалтерського обліку та подання податкової декларації здійснюється безпосередньо керівником, то така податкова декларація підписується лише у графі «керівник», а у графі «головний бухгалтер» проставляється прочерк.

Проте така форма підпису податкової декларації не може застосовуватися на підприємствах, звітність яких повинна оприлюднюватися, та в бюджетних установах.

Джерело: news.dtkt.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм подання роботодавцями трудової книжки на оцифрування
Роботодавці подають трудові книжки працівників на оцифрування на порталі portal.pfu.gov.ua Першочергово подаються відомості про осіб, які найближчим часом набувають права ...
Що робити з працівниками, які залишили місце проживання і переїхали в іншу область або за кордон?
Якщо специфіка виконання роботи передбачає можливість її здійснення віддалено, за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій, роботодавцю доцільно прийняти рішення про переведення працівника ...