...
Реєструйся

З Днем кадровика України!


Це мав бути День професійного свята. Однак свята в країні скасували, навіть державні. Ми все відсвяткуємо після того, як Україна здобуде Перемогу. Але 27 квітня — все одно визначна дата.

Цей день був започаткований редакцією «Довідник кадровика» (так раніше називався наш журнал «КАДРОВИК.UA») та громадською організацією «Всеукраїнська асоціація кадровиків» як професійне свято — День кадровика.
І хоча сьогодні не до свят, але дата є дата.

Чому саме цей день? Згадаємо?

Нашою редакцію професійне свято День кадровика було започатковано 27 квітня. Адже саме цього дня в 1993 році Кабінет Міністрів України затвердив трудову книжку, яка досить тривалий час була основним документом обліку трудової діяльності громадян України.
І хоча з 2011 року наші спроби зробити цей день офіційною професійною датою не мали успіху, це не применшує значення роботи кадрової спільноти.

Особливого значення робота кадровиків набула в період активної фази війни. Багато кадровиків працювали в умовах проведення активних бойових дій ще з 2014 року. Тепер ця біда охопила всю Україну. І в усіх кадровиків з’явився свій фронт, на якому вони тримають оборону прав та законних інтересів працівників і роботодавців, забезпечують гарантії тих, хто зі зброєю здобуває нашу Перемогу.

Тому сьогодні варто нагадати кадровикам про їхній професіоналізм, який в умовах війни має тільки підвищуватися. Для того, щоб мати змогу продуктивно працювати, та ще й в екстремальних умовах, треба мати базові знання, актуалізувати їх відповідно до змін законодавства про працю та вміти застосовувати ці знання в обстановці, яка склалася.

Той, хто є професіоналом в мирний час, не розгубить своїх знань в будь-якій ситуації.
Бо знання залишаються з нами назавжди!
Вони, як і наша українська ідентичність, у нашій крові.
Хай кадрове військо буде таким непереможним як наші ЗСУ!
Будьте професійними в нашій вільній і мирній Державі.

Все буде Україна!

Матеріали до теми


15 квітня спливає строк сплати роботодавцями санкцій за невиконання нормативу по працевлаштуванню осіб з інвалідністю
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю звертає увагу роботодавців, що 15 квітня 2024 року спливає строк сплати роботодавцями адміністративно-господарських санкцій, нарахованих за ...
ТЦК та СП ігнорує відстрочку заброньованого: чи можна оскаржити в суді?
Вже понад рік діє оновлений порядок бронювання. Він надає можливість бізнесу подавати на бронювання критично важливих працівників і отримувати для ...