...
Реєструйся

Продовжено до 1 травня 2017 року строк подання щорічної е-декларації


23.03.2017 ВРУ прийняла у другому читанні Проект Закону про внесення зміни до статті 3 Закону України “Про запобігання корупції” № 6172.

Планується доповнити розділ ХІІІ Прикінцеві положення доповнити пунктом 5-1 такого змісту:«Продовжити до 1 травня 2017 року строк подання щорічної декларації для осіб, які відповідно до цього Закону подають таку декларацію вперше».

Нагадаємо, що у 2016 році службові особи, які на день початку роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, займали згідно зі ст. 50 Закону відповідальне та особливо відповідальне становище, зобов’язані були подати щорічні декларації за минулий 2015 рік.

Отже, суб’єктам декларування, що подаватимуть щорічну декларацію до Реєстру вперше, буде продовжено строк подання її до 1 травня 2017 року.Пролонгація на місяць кінцевого строку подачі декларації дасть можливість зібрати декларантам усі необхідні відомості для заповнення декларації.

А особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які подавали (чи мали б подати) щорічну е-декларацію за 2015 рік, мають встигнути подати наступну до 01.04.2017.

Закон підготовлено на підпис. Набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Наталія Федорова, головний експерт Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн», фахівець із питань трудових відносин

З питань придбання доступу до системи:
(044) 507-2226 (27), podpiska@mediapro.com.ua

Замовити безкоштовний доступ для тестування системи »

Придбати доступ