...
Реєструйся

1 березня – старт освітнього проекту HRevolution’14


Лічені дні залишились до старту найкращого освітнього проекту з управління персоналомHRevolution’14.

Вже з 1 березняі до 12квітня (8 березня – вихідний) на Вас чекають HR-спеціалісти з компаній «КрафтФудз Україна» , METRO,телеканалу «СТБ», «GroupDF», «DOPOMOGAUkraine», «KSE», «Проф-консалтинг», «AmwayУкраїна», «EY (Ernst&Young)»,«Deloitte»та багато інших з потужною освітньою програмою, створеною за підтримки асоціації професіоналів з управління персоналом HRForum.Організатором проекту виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC*.

В рамках проекту Ви зможете отримати ґрунтовну підготовку в сфері управління персоналом. Освітня програма повністю покриває такі теми як:

  • HR-менеджмент сьогодні: перспективи та тенденції
  • Підбір персоналу: DreamTeam – створення команди мрії
  • Адаптація персоналу: налагодження ефективної роботи в мінімальні строки
  • Мотивація персоналу: ефективні способи утримання талантів
  • Навчання персоналу та оцінювання його ефективності
  • Успіх в HR: шляхи досягнення

Вже 1 березня з актуальними та цікавими темами для Вас виступлять Наталія Шурига, компанія “КрафтФудз Україна”, Катерина Ковалевська – директор компанії «Проф-консалтинг», Юлія Пилипенко, – директор з персоналу «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна», Миколай Осейко – HR-деректор в Group DF International,  Катерина Скибська – генеральний директор DOPOMOGA Ukraine.

Формат проекту:протягом шести тижнів щосуботи будуть проводитись тренінги, лекції, case-study, майстер-класи, міні-проекти на різноманітні теми сфери управління персоналом.

Відкриття проекту відбудеться в арт-центрі Я. Гретера, вул. Вадима Гетьмана, 6 (ТРЦ Більшовик, Блок А: 3-7).

Участь у проекті  коштує 490 грн.

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://podio.com/webforms/6629096/514550

Дізнатися більше про проект можна на сайті  www.kyiv.aiesec.ua таофіційній  сторінці AIESEC ВКонтакте за хештегом  #HRevolution .

Стратегічним партнером проекту виступає компанія КрафтФудз Україна.

Інформаційні партнери: DopomogaGroup, SeoMarket, ВГО «ВАК», Vchasno, Вища освіта, інформаційно-аналітичний центр “Громадський простір”, novaukraina, HUMAN CAPITAL FORUM, rabota.ua.

*АIESEC – міжнародна організація, представлена у 113 країнах світу, яка допомагає молодим людям віднайти і розвинути власний потенціал з метою подальшого позитивного впливу на суспільство.

Більше дізнатися про AIESEC у Києві Ви можете на www.kyiv.aiesec.ua

Контакти для додаткової інформації:

Голуб Анастасія,
PR – менеджер «HRevolution’14»
Тел.: 063 360 71 99
e-mail: ann.golub@aiesec.net