...
Реєструйся

Держстат роз’яснив порядок заповнення звіту з праці


Держстат у роз’ясненні від 21.07.2015 р. №17.4-12 / 8 надав інформацію щодо заповнення форми державного статистичного спостереження №1-ПВ (квартальна) “Звіт з праці”.

Джерелами інформації для показників форми №1-ПВ (квартальна) є первинні облікові документи, документи бухгалтерського обліку та фінансової звітності та інші документи, передбачені чинним законодавством.

Визначення показників форми №1-ПВ (квартальна) здійснюється відповідно до положень пунктів 1.2 та 1.3 глави 1 Інструкції зі статистики кількості працівників та Інструкції зі статистики заробітної плати.

Однойменні показники, що містяться у формі №1-ПВ (квартальна) та інших формах державних статистичних спостережень і розраховані за однією методологією та однаковий період часу, тотожні.

Правильність даних, зазначених у формі, можна перевірити за допомогою таблиці арифметичного контролю показників форми № 1-ПВ (квартальна).

УВАГА! Форма №1-ПВ (квартальна) “Звіт з праці”, затверджена наказом Держстату від 21.07.2015 р. № 172, вперше буде застосовуватися починаючи зі звіту за I квартал 2016 року.