...
Реєструйся

До запущеного під егідою Міністерства соціальної політики проєкту «Працюй ВІЛЬНО!»долучаються нові партнери


У вирішенні питання зайнятості людей з різними формами інвалідності ТОВ «Фора» має значний досвід. Торговельна мережа відома завдяки іміджу соціально відповідального підприємства. Тож керівництво мережі одразу підтримало ідею проєкту «Працюй ВІЛЬНО!» та стало його партнером.

Наразі в магазинах мережі успішно працюють кілька сотень людей з порушенням слуху, використовуючи для спілкування сучасні цифрові сервіси для цілодобового виклику перекладача жестової мови. Підтверджують, що готові й далі працевлаштовувати українців з різними формами інвалідності.

У найближчих планах — розширення бази вакансій в межах проєкту «Працюй ВІЛЬНО!» з урахуванням потреб усіх людей з різними формами інвалідності. Попереду велика робота! Початок її покладено.

Нещодавно підписаний меморандум з ГО «Громадський рух «Соціальна єдність», згідно з яким ТОВ «Фора» публікуватиме вакансії на порталі «ВІЛЬНО!» та ділитиметься навчальним контентом, адаптованим під потреби людей з порушенням зору та слуху.

Досвід ТОВ «Фора» надзвичайно цінний для розбудови безбар’єрного середовища в Україні. Впевнені, що цей досвід підхоплять інші роботодавці держави. І не тільки підхоплять, а й збагатять власними напрацюваннями та знахідками.

Тож долучайтеся до проєкту «Працюй ВІЛЬНО!»— https://vilno.org/employment 

Джерело: msp.gov.ua