...
Реєструйся

Дводенний курс-інтенсив «КАДРОВИК — 2018: сучасний набір компетенцій, організація системи кадрового обліку та вдосконалення методів управління відділом» тепер у місті Києві!


ДВОДЕННИЙ КУРС-ІНТЕНСИВ «КАДРОВИК — 2018: сучасний набір компетенцій, організація системи кадрового обліку та вдосконалення методів управління відділом»
тепер у Києві!

Дата: 22-23 листопада 2018 року

У межах дводенного курсу учасники отримають повну інформацію з юридичних питань організації роботи з персоналом, особливості проходження перевірок Держпраці, актуальні вимоги оформлення облікової роботи з персоналом і питань адміністрування роботи відділу кадрів (персоналу) як з позиції начальника відділу кадрів, так і з позиції роботи єдиного кадровика підприємства. Курс розроблено відповідно до вимог сучасної професії та потреб ринку.

ПРОГРАМА

Експерт

ЛІПЧАНСЬКА ВІКТОРІЯ,

шеф-редактор кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», член Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, провідний експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, експерт системи «КАДРОВИК-онлайн», автор публікацій з трудового законодавства та кадрової справи, юрист за фахом.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Вартість участі за два дні: 1800 грн.

Інформаційна підтримка:
Тел.: (044) 507-2226, 568-5138, (073) 305-8016
Безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів: 0 (800) 214 899
Е-mail: seminar@mediapro.com.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...