...
Реєструйся

Е-кабінет військовозобов’язаного буде доступним з 18 травня


Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює 18 травня, повідомляє  LIGA.net. Про це в ефірі Радіо Свобода заявила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко.

«18 травня міністерство оборони запускає, як і визначено чинним законом, електронний кабінет військовозобов’язаного. Зараз цей застосунок буквально створюється, і ми отримуємо всі необхідні документи, щоб він був доступний всім нашим громадянам», – розповіла вона.

Для того, щоб оновити військово-облікові дані, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися та заповнити анкету з пустими “полями”.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Черногоренко уточнила, що військовозобов’язаним потрібно буде зареєструвати свої дані, а саме – номер телефону, електронну пошту та фактичну адресу проживання в трьох доступних форматах – у ТЦК і СП, через ЦНАП або через е-кабінет.

Джерело: Liga.net

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Знову вносяться зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком
Урядом знову внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану. Текст змін наразі не ...
Не тільки штрафи: ухилянтів попередили про кримінальну відповідальність
На вихідних, 18 травня, набуває чинності новий закон про мобілізацію. Напередодні у Верховній Раді повідомили, що військовозобов’язані, які отримали по декілька ...