...
Реєструйся

ГУ Держпраці інформує щодо використання логотипу бренду «Ukraine NOW»


Ukraine NOW – це масштабна міжнародна маркетингова кампанія, яка стартувала в 2018 році за ініціативи українського уряду. Ця кампанія має на меті поліпшити уявлення про українців, сформувати бренд України у світі, залучити в країну інвестиції та покращити туристичний потенціал.

10 травня 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики. А 26 вересня 2018 року на засіданні КабМіну було ухвалено рішення про затвердження технічного стандарту (брендбуку) використання бренду.

Назва бренду обрана невипадково, адже «Зараз» – це найважливіше слово для України сьогодні. Сучасні українці – вони про «зараз»: вони не чекають та не бояться, а діють та створюють саме зараз нові компанії, прогресивні бізнеси, потужні підприємства, сучасні академії, інноваційні технопарки та втілюють у життя безліч інших креативних ідей. Тож, саме на цьому слові ґрунтується маркетингова кампанія та ідея брендингу.

Основним логотипом бренда є поєднання назви країни з комунікаційним повідомленням NOW та піктограмою, яка відображає національний домен верхнього рівня для України — UA. Логотип бренда можна легко трансформувати: елементи можуть вільно змінювати своє положення та форму, адаптуватися під той чи інший формат. Логотип спеціально був розроблений максимально простим, щоб ним міг користуватися як професійний дизайнер, так і пересічний громадянин. Бренд призначений для використання як онлайн, так і офлайн державними та муніципальними установами, бізнесом та окремими громадянами.

Логотип бренду можна використовувати та поширювати на сторінках друкованих видань, в теле- та радіопередачах, на інтернет-сторінках, у соціальних мережах, під час виготовлення зовнішньої реклами, сувенірної продукції, тощо. Використання логотипу допускається в тому числі й з державною символікою.

Саме через простоту та універсальність українці вже створили та продовжують створювати власні персональні логотипи, активно використовують бренд «Ukraine NOW» під час проведення різноманітних заходів.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації