...
Реєструйся

HumanCapitalForum


Людський капітал – ключ до ефективності, продуктивності та інновацій

Human Capital Forum

23-24 жовтня відбудеться головна подія року в сфері HR – друга міжнародна виставка-форум з управління людськими ресурсами Human Capital Forum 2013. Це місце зустрічі професіоналів у сфері управління персоналом з різних країн, дискусійний майданчик і презентаційна сцена.

Зазвичай проблематикою людського капіталу в компаніях займаються перші особи компаній, а також профільні департаменти. І, як правило, всі заходи, які організовуються або проводяться в даному тематичному напрямку, розраховані на HR-ів, фахівців-експертів, і,іноді, на топ – менеджерів компаній і власників.

Але питання людського капіталу – це питання, яке хвилює і, звичайно, турбує також лінійних керівників і керівників різних департаментів у компаніях. Навіть для того, щоб правильно сформувати запит до служби персоналу, необхідно розуміти, які варіанти існують, які тренди на ринку праці тощо.

Власне, до цього завдання організаційний комітет Human Capital Forum підійшов нестандартно. Подія складається з двох частин: закритої і відкритої.

Закрита частина – безпосередньо форум, орієнтований на керівників, власників компаній та HR- директорів. Захід сформовано трьома потоками по 6 секцій в кожному, які будуть представлені у форматі кейсів, круглих столів, панельних дискусій, доповідей, бліц -опитувань.

Вперше на форумі HCF будуть розкриті нові тематики: «Організація співробітників різних поколінь. Точки дотику життєвих циклів поколінь X і Y», «Професії, яких не існує. Як, де і коли навчати?», «Освіта з оффлайну в онлайн. Тенденції та перспективи», «Технології в HR: за і проти», «Нова реальність очима HR-директорів»та інші, не менш актуальні тематики.

У свою чергу, відкрита частина – орієнтована на іншу частину команди і організована у форматі виставки з працюючими конференц-залами, де в режимі нон-стоп проходитимуть доповіді, презентуватимуться сервіси, обговорюватимуться гарячі проблеми.

Також у відкритій частині передбачені наступні заходи:

• Business-zone з насиченою програмою
• Заходи на стендах
• Relax-zone
• Острів Coaching&Consulting – безкоштовні 20-хвилинні експрес – консультації для вашого бізнесу
• Міні-тренінги
• Майстер-класи
• Бізнес-ігри
• Ворк-шопи
• Networking

Відкрита зона надає абсолютно безкоштовний доступ для всіх бажаючих.

Більш детальна інформація, а також умови участі та реєстрації на форум-виставку — на сайті: www.hcf.kiev.ua.

Оргкомітет: Юлія Біжко,
bizhko@confetti.org.ua
( 044 ) 461 94 93,
моб.: 067 214 85 90.