...
Реєструйся

Консультуємо працівників кадрових служб (сервіс Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн»)


Шановні колеги!

Редакція Єдиної електронної системи «КАДРОВИК-онлайн» з радістю допоможе вам вирішити непрості робочі ситуації.

Надсилайте свої запитання експертам системи і отримуйте обґрунтовані відповіді.

Кількість звернень упродовж терміну передплати не обмежена!

Основні аргументи на користь придбання доступу:

• Доступ можливий цілодобово з будь-якого комп’ютера, що має вихід в інтернет, в будь-якій точці світу. Систему не потрібно встановлювати чи завантажувати: для цього вам потрібні лише логін та пароль. Система оновлюється щодня автоматично, тому не потрібно замовляти й оплачувати окремо оновлення версії.
• Постійна експертна підтримка: можна будь-коли поставити запитання експертам системи та отримати персональну консультацію досвідченого кадровика.
• Матеріали зручно згруповані за розділами, темами, категоріями. Оперуючи усією необхідною інформацією, користувачі системи «КАДРОВИК-онлайн» запобігають штрафним санкціям, успішно проходять перевірки контролюючих органів, не витрачають часу на консультації зовнішніх фахівців.
• Економія часу: ви миттєво знаходите потрібну інформацію, не блукаючи годинами інтернетом. Усі нормативно-правові акти та роз’яснення державних органів зібрані в одному місці, а також експертні консультації, зразки документів, довідники. В системі є рядок пошуку і пропонуються зручні фільтри.

Придбати доступ до «КАДРОВИК-онлайн»