...
Реєструйся

Людина – яка не має роботи, відчуває проблему безробіття однаково, як в Україні так і в Європі


На цьому наголосила Перший заступник Міністра соціальної політики України Ольга Крентовська на зустрічі з представниками Проекту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні, зокрема з експертом Валлі Корбанезе.

В ході зустрічі було обговорено низку питань, що стосуються навчання спеціалістів Державного центру зайнятості в рамках впровадження Постанови КМУ «Про Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу» та деталі запровадження інституту Кар’єрного радника.

«Ми усвідомлюємо, що можливо нам доведеться перенавчити кожного фахівця Служби зайнятості. Очевидно і те що Кар’єрний радник повинен бути фахівцем більш широкого профілю. Краще ми витратимо на його навчання і підготовку більше часу, але ми отримаємо ключового фахівця в Службі зайнятості», – зазначила Ольга Крентовська.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Про підвищувальний коефіцієнт до доходів, виплачених у негрошовій формі, для розрахунку військового збору
Відповідно до підпункту 1.4 пункту 16-1 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), нарахування, утримання ...
Тепер можна змінити страхувальника у сформованому листку непрацездатності
Відповідне програмне забезпечення доопрацьоване Пенсійним фондом України. Сформований листок непрацездатності надсилається страхувальникам через кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг Пенсійного ...