...
Реєструйся

МОЗ закликало роботодавців перевести співробітників на віддалену роботу


У Міністерстві охорони здоров’я (МОЗ) закликають кожного роботодавця і керівника підприємства організовувати роботу своїх співробітників у такий спосіб, щоб всі, хто можуть працювати у віддаленому доступі, працювали дистанційно. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак на брифінгу 19 жовтня.

«Кожен роботодавець, кожен керівник фірми, підприємства має організовувати роботу своїх працівників у такий спосіб, щоби всі ті, хто можуть працювати у віддаленому доступі — працювали у віддаленому доступі. Будь-які зібрання намагатися проводити з дотриманням дистанції, усіх вимог, які стосуються карантинних обмежень», — зазначила вона.

Заступниця міністра охорони здоров’я також закликала громадян не відвідувати концерти та святкування, зокрема весілля. Вона також нагадала про необхідність носити маску, насамперед у транспорті, ліфтах, торговельних центрах, на ринках, а також у приміщенні, де людина працює, а також звертатись до лікаря у разі появи симптомів.

Зазначимо, всього за час пандемії в Україні захворіли 303 638 осіб. Загалом одужали 126 489 пацієнтів, зафіксовано 5 673 летальних випадки.

Матеріали до теми


Чи можуть платники єдиного внеску подати контролюючому органу на погодження довідку-розрахунок на виплату зарплати в електронній формі?
Пунктом 4 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України ...