...
Реєструйся

Національний форум бухгалтерів


6 грудня 2013 в Києві пройде Національний форум бухгалтерів, перший в Україні масштабний захід для представників бухгалтерської професії, на якому йтиметься не про податки та фінансову звітність, а про професію. На форумі не буде нескінченних обговорень складності процесу імплементації МСФЗ в Україні та останніх змін ПКУ.

У центрі уваги – особистість Бухгалтера. Які виклики стоять сьогодні перед професією? Яку освіту повинен мати сучасний бухгалтер? Чого очікує роботодавець від бухгалтера і яка роль даної штатної одиниці в компанії?

Федір Достоєвський писав: «Жити – означає зробити художній твір з самого себе».

Національний форум бухгалтерів присвячений питанням саморозвитку та підвищення особистої ефективності. У рамках Форуму пройде 7 майстер -класів на яких учасники дізнаються про те , як вибудувати успішну комунікацію , ефективно управляти своїм часом , знайти роботу своєї мрії і жити зі смаком. Захід присвячено мистецтву бути прогресивним спеціалістом , майстром своєї справи. Ми спробуємо зруйнувати сформовані стереотипи і відкрити нове бачення професії Бухгалтера.

Вчитися і розвиватися – девіз професії сьогодні. Проведіть день разом з тими, хто формує сучасні тенденції та підходи в бізнесі. Будьте лідерами своєї галузі!

Спеціальні гості форуму:

Програма форуму
Умови участі
Реєстрація

За додатковою інформацією звертайтесь до нас за телефонами:

  • 044 568 57 95
  • 044 482 28 58

Або пишіть нам за адресою: rnba@rnba.com.ua