...
Реєструйся

Нагородження переможців конкурсу «Безпека праці — 2014»


14 жовтня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців щорічного Всеукраїнського професійного конкурсу «Безпека праці — 2014» в рамках щорічної виставки «OSH Ukraine».

Конкурс було організовано журналом «Охорона праці і пожежна безпека» за підтримки Міністерства промислової політики України, Державної служби надзвичайних ситуацій України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Змагалися за звання «Кращий спеціаліст з охорони праці та пожежної безпеки — 2014» понад 1000 фахівців з різних куточків України.

Абсолютним переможцем конкурсу став Олександр Володимирович Бузін, начальник відділу охорони праці ПРАТ «Сєвєродонецьке об’єднання АЗОТ», який виборов почесне звання «Кращий спеціаліст з охорони праці та пожежної безпеки — 2014» ГРАН-ПРІ. Він отримав статуетку і диплом, які підтверджують звання, путівку на двох у Карпати.

Переможці у номінаціях конкурсу «Безпека праці — 2014»:

  • І місце в номінації «Пожежна безпека» посіла Олена Сергіївна Голодняк — інженер з охорони праці Філії «Абсолют-Київ» ТОВ ВКФ «ЛІА» Лтд
  • І місце в номінації «Охорона праці» посіла Тетяна Олександрівна Хохлова  — інженер з охорони праці Конструкторського бюро «Південне»
  • ІІ місце в номінації «Пожежна безпека» посіла Валентина Іванівна Почтар — провідний інженер з охорони праці МНУ
  • ІІ місце в номінації «Охорона праці» посів Олександр Михайлович Тимченко інженер з охорони праці  ТОВ «ТЕРРА»
  • ІІІ місце в номінації «Пожежна безпека» посіла Тамара Петрівна Зайчук інженер з охорони праці РЦТЕТТМ-4 ЦТЕТТМ №16 Філії «Дирекції первинної мережі» ПАТ «Укртелеком»
  • ІІІ місце в номінації «Охорона праці» посіла Олена Вікторівна Кулик інженер Дорожнього учбово-методичного центру охорони праці Придніпровської залізниці

Бажаємо успіху у Всеукраїнському професійному конкурсі
«Безпека праці — 2015»
, який стартує 1 лютого 2015 року.

Про конкурс