...
Реєструйся

Незважаючи на прийняту антикризову програму, всі соцгарантії будуть збережені


Міністр соціальної політики Людмила Денісова повідомила, що незважаючи на прийняту Урядом антикризову програму, всі соцвиплати, пенсії, пільги для тих, хто їх дійсно потребує, на 2014 рік будуть збережені і їх розмір не зменшиться.

«Нарахування пільг, соціальних допомог буде відбуватися адресно: якщо дохід сім’ї становить менше 1710 грн., — така родина потребує державного захисту», — зауважила Людмила Денісова.

За її словами, Мінсоцполітики робить усе можливе, аби на території півострова здійснювалася виплата пенсій та інших соціальних допомог. «Крим та Севастополь і надалі залишаються територією України, а його жителі — громадянами України. Ті, в кого залишився український паспорт, так само будуть отримувати призначені їм допомоги», — підкреслила Людмила Денісова.

Окремо Міністр поінформувала громадян Криму та міста Севастополя, куди їм звертатися у разі переїзду до інших регіонів України. «Усіх, хто прибуває з Криму, розселяють у санаторії міністерств, при цьому установи соцзахисту надають їм всю необхідну допомогу. Крім того, з півострова курсують безплатні поїзди в усі регіони України», — наголосила вона.

Мінсоцполітики