...
Реєструйся

Нова рубрика на порталі Всеукраїнської асоціації кадровиків!


Дивіться відео з Першого кадрового каналу та каналу «Безпека праці» одразу на сайті!

Шановні колеги! Портал Всеукраїнської асоціації кадровиків презентує нову рубрику на сайті kadrovik.uaвідео з Першого кадрового каналу та каналу «Безпека праці». Відтепер ви найпершими дізнаватиметеся про актуальні зміни у законодавстві, новинки та акції видавничого дому «МЕДІА-ПРО», консультації провідних експертів у сфері кадрової справи і охорони праці та багато іншого.

«Перший кадровий канал» — новий інформаційний ресурс, корисний для кадровиків, hr-ів, бухгалтерів та керівників. Канал транслює найактуальніші та значущі події, що відбуваються в напрямку діяльності кадровика. «Перший кадровий канал» висвітлює точні та об’єктивні новини. В студії каналу за участі відомих і авторитетних осіб обговорюються найбільш актуальні питання, теми і події, ексклюзивні інтерв’ю та коментарі експертів.
Команда каналу оперативно та максимально об’єктивно висвітлює новини, продукує якісний відео-контент і працює над створенням інформативних програм у різних напрямках.

«Безпека праці» — новий інформаційний ресурс, створений спеціальний для спеціалістів з охорони праці та пожежної безпеки. Канал транслює найактуальніші та значущі події цієї галузі. «Безпека праці» висвітлює точні та об’єктивні новини. В студії каналу за участі відомих і авторитетних спеціалістів обговорюються найбільш актуальні питання, теми і події, ексклюзивні інтерв’ю та коментарі експертів.