...
Реєструйся

Нумерація додатків в об’єднаній звітності


Податківці продовжують надавати пояснення із заповнення нової об’єднаної звітності, зокрема, додатку 4 ДФ.

В роз’ясненні ДПС із категорії 103.25 розділу «Запитання — відповіді з Бази знань» ЗІР (zir.tax.gov.ua) відповіли, як заповнити реквізит «номер додатка до Розрахунку» рядка 2 додатка 4ДФ, а саме: проставляти порядковий номер в розрізі такого виду додатка, чи наростаючим підсумком усіх додатків, які подають до податкового розрахунку.

У рядку 06 податкового розрахунку треба вказувати інформацію про додатки (навпроти кожного виду додатка проставляти кількість додатків та кількість аркушів додатків, що є складовими податкового розрахунку).

Навпроти додатків, які не подають, проставляють відмітку: на паперових носіях — прочерки; в електронній формі — поле залишається незаповненим.

У рядку 2 додатка 4 ДФ навпроти напису «Звітний (податковий) період» відображають:

— рік та порядковий номер звітного кварталу арабськими цифрами від 1 до 4;

— номер місяця у кварталі арабськими цифрами від 1 до 3;

— номер податкового розрахунку, до якого додають додаток 4ДФ (відповідає номеру, вказаному у заголовній частині податкового розрахунку);

— номер додатка такого виду в податковому розрахунку.

Тому у реквізиті «номер додатка до Розрахунку» рядка 2 додатка 4ДФ проставляють порядковий номер цього додатка із загального числа додатків 4ДФ, сформованих до податкового розрахунку.

Джерело: buh.ligazakon.net