...
Реєструйся

Оновлено звіт, паспорт підприємства та розрахунок видатків, пов’язаних із виплатою компенсацій та допомог чонобильцям


Мінсоцполітики затвердило нові форми звіту, паспорту підприємства та розрахунка видатків, пов’язаних із виплатою допомоги і компенсацій чорнобильцям.

Для підприємств, в яких працюють особи із статусом постраждалих від наслідків Чорнобильської катастрофи, підготовлено оновлені форми документів, які подаються до місцевих управління праці та соціального захисту населення.

Мінсоцполітики затвердило наказом від 22.06.2018 № 928 fn043999 нові форми типових документів:

1.Звіт про виплату компенсацій, допомоги та надання пільг громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, “7 ВК” (форма № 1);

2. Паспорт даних підприємства, працівники якого отримують компенсаційні виплати та допомогу, пов’язані із заробітною платою, згідно із Законом України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 2);

3. Розрахунок видатків, пов’язаних із виплатою компенсацій та допомоги і наданням пільг, відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” (форма № 3).

Дані новації відбулися відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов’язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабміну від 20.09.2005 р. № 936, і з метою ефективного планування та контролю за цільовим використанням бюджетних коштів у межах виконання бюджетної програми КПКВК 2501200 “Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Підприємства, як і раніше подають документи до управлінню праці та соціального захисту населення для отримання компенсації в межах бюджетної програми КПКВК 2501200 “Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Документи необхідні зокрема, для виплати підвищених стипендій, надання щорічної та додаткової відпусток, збереження заробітної плати у разі переведення на нижчеоплачувану роботу та у зв’язку з відселенням громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Джерело: ligazakon.net

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...
Гарантії для працівника, призваного на службу в ЗСУ
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом ...