...
Реєструйся

Оновили довідник професій працівників автомобільного транспорту


Міністерство інфраструктури України оприлюднило третю (доповнену і доопрацьовану) редакцію Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 69. Автомобільний транспорт».

Довідник містить кваліфікаційні характеристики професій працівників автомобільного транспорту з урахуванням їх назв та кодів відповідно до положень Класифікатора професій ДК 003:2010.

Випуск 69 «Автомобільний транспорт» містить характеристики професій працівників, які забезпечують основні технологічні процеси підприємств, їх підрозділів з перевезення пасажирів та (або) вантажів, підприємств технічного сервісу колісних транспортних засобів. Він є нормативним документом сфери управління персоналом на підприємствах автомобільного транспорту всіх форм власності та організаційних форм господарювання, в організаціях та установах, який забезпечує створення та функціювання галузевої нормативної бази у сфері праці, професійної класифікації працівників.

Наказ Мінінфраструктури «Про затвердження Змін до Випуску 69 «Автомобільний транспорт» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників» від 21 серпня 2019 року № 656