...
Реєструйся

Перерозподіл Держбюджету на користь соціальних програм


Президент України Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» від 13.07.2017 № 2137-VIII.

Глава держави відзначив важливість документа, адже значна частина коштів від перевиконання бюджету буде спрямована на підтримку соціально вразливих верств населення та низку пріоритетних програм.

За його словами, ключові напрямки використання цих грошей є надзвичайно важливими. Перші, хто має отримати кошти від перевиконання бюджету — це найбідніші верстви населення. Маються на увазі, люди, які отримують субсидії. Президент зазначив, що має пропозиції щодо заохочення тих отримувачів субсидій, які економлять енергоресурси задля впровадження енергозберігаючих технологій у своїх оселях. Успішною є експериментальна програма, в рамках якої перевиконання надходжень від митниці, спрямовується на будівництво доріг в областях. Третім вагомим напрямком глава держави назвав фінансування медицини на селі і наголосив на тому, що ці гроші спрямовуватимуться зі спеціального фонду Державного бюджету.

Окрім того, Президент повідомив, що будуть профінансовані заходи, необхідні для спорудження Музею Героїв Небесної Сотні та створення Музею воїнів АТО, вшанування 85-ї річниці Голодомору в Україні та багато інших проектів.

Джерело: редакція журналу «Довідник кадровика»

Видання для кадровиків Журнали реєстрації