...
Реєструйся

ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ЗБІЛЬШАТЬ ВИНАГОРОДУ ЗА УЧАСТЬ В ООС І АТО


За безпосередню участь у відсічі і стримуванні озброєної агресії РФ на Донбасі поліцейські отримуватимуть 3200 грн в місяць

Поліцейським за безпосередню участь у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, в антитерористичній операції, інших заходах в умовах особливого періоду (Заходи) виплачується винагорода у розмірі 3200 гривень з розрахунку на місяць.

Відповідні зміни до Інструкції про розміри та умови виплати винагороди поліцейським за безпосередню участь у заходах із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях або в антитерористичній операції, інших заходах в умовах особливого періоду внесені наказом МВС від 8 жовтня 2018 року № 819, який набуде чинності з дня офіційного опублікування і застосовується з 1 травня 2018 року.

Винагорода виплачується поліцейським на підставі наказів та пропорційно часу участі в таких Заходах.

Підтвердженням безпосередньої участі у Заходах для виплати винагороди є наказ центрального органу управління поліцією про визначення граничної чисельності поліцейських, які можуть бути залучені до Заходів, накази про відряджання (залучення) поліцейських до складу сил і засобів та витяг із розпорядчого документа одного із органів військового управління про включення і виключення поліцейських зі складу сил та засобів, що беруть безпосередню участь у Заходах.

Обрахунок проводиться шляхом ділення розміру винагороди на кількість календарних днів у місяці та множення на кількість днів безпосередньої участі.

Раніше за час перебування в межах визначеної зони АТО виплачували 1200 грн, а у разі безпосереднього зіткнення, потрапляння під обстріл, відбиття збройного нападу на об’єкти, що охороняються, – 4200 грн.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Профспілка зробила заяву щодо зарплат освітян: подробиці
Профспілка працівників освіти звернулася до Кабінету Міністрів щодо диференціації заробітної плати вчителів, з урахуванням професійної кваліфікації, складності, важливості та відповідальності ...
Коли слід припинити виплату середнього заробітку мобілізованому працівникові після загибелі, якщо така виплата зберігалася після 19.07.2022 р.
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України (в редакції, що діяла до 19.07.2022; далі — КЗпП) за працівниками, ...
Звільнення працівника після відпустки, наданої «авансом»: як утримати зайві нарахування
Непоодинокими є випадки, коли працівник звільняється після відпустки, яка була йому надана «наперед», тобто за період, який він ще не ...