...
Реєструйся

Положення про головні управління ПФУ зазнало змін


Із 16.05.2017 набула чинності постанова Пенсійного фонду України «Про внесення змін до постанови правління Пенсійного фонду України від 22 грудня 2014 року № 28-2» від 06.04.2017 № 7-1.

Зокрема, відповідно до нормативного документа, схвалено зміни до Положення про головні управління Пенсійного фонду України (ПФУ) в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, затвердженого постановою правління ПФУ від 22 грудня 2014 року № 28-2 (Постанова № 28-2). А також  затверджено зміни до Положення про управління ПФУ в районах, містах, районах у містах, а також про об’єднані управління, затвердженого Постанова № 28-2.

Отже, зміни торкнулися деяких пунктів зазначеного документа, а саме стосовно функцій начальника головного управління ПФУ. Згідно зі змінами начальник головного управління ПФУ затверджує положення про структурні підрозділи головного управління ПФУ, посадові інструкції працівників головного управління ПФУ, подає на затвердження загальними зборами (конференцією) державних службовців головного управління ПФУ правила внутрішнього службового розпорядку та загальними зборами трудового колективу головного управління ПФУ правила внутрішнього трудового розпорядку. Окрім того, він призначає на посади та звільняє з посад начальників самостійних структурних підрозділів головного управління ПФУ, інших державних службовців та працівників головного управління ПФУ, присвоює їм ранги державних службовців, приймає рішення щодо їх заохочення та притягнення до дисциплінарної відповідальності. А також  вносить пропозиції Голові правління ПФУ щодо призначення та звільнення з посад своїх заступників, начальників та заступників начальників управлінь Фонду.

Джерело: редакція журналу «Довідник кадровика»