...
Реєструйся

Посередництво у працевлаштуванні: затверджено нову форму звітності


Мінсоцполітики наказом від 07.08.2015 р № 815 затвердило форму звітності № 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні і здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців» та порядок її подання.

Так, форма звітності № 1-ПА заповнюється суб’єктами господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктами господарювання, що здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців.

Розділ I форми заповнюється суб’єктами господарювання, які мають ліцензію з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, розділ II – суб’єктами господарювання, що надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні.

Розділ III заповнюється тими суб’єктами господарювання, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в іншого роботодавця.

Звітність подається щорічно не пізніше 15 січня після звітного року районним, міським, міськрайонним, районним у містах органам державної служби зайнятості за місцем здійснення діяльності.

Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

За матеріалами ЛІГА:ЗАКОН