...
Реєструйся

Працюємо з дисциплінарними порушеннями


Працюємо з дисциплінарними порушеннямиПрактичні поради роботодавцям у разі, коли працівники підприємства грубо порушують трудову дисципліну на робочому місці, зокрема приносять на територію підприємства спиртні напої та вживають їх із колегами. Як правильно діяти роботодавцю, які знадобляться документи з метою фіксації таких випадків, яка відповідальність передбачена згідно з вимогами трудового законодавства і яка дисциплінарна відповідальність може бути застосована до таких працівників.

На запитання відповідає Микола Бойко, доцент Інституту післядипломної освіти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, адвокат 

Читайте статтю розлого у новому випуску газети «Кадри і зарплата» — № 11, 2016.

Також у випуску:

Пошук роботи розпочинаємо з професійного резюме

Коли людина перебуває в стані активного пошуку роботи, по суті вона шукає можливість продати свої знання, вміння, досвід і, певна річ, якнайдорожче. Аби роботодавець мав нагоду оцінити вас як потенційного працівника своєї компанії за короткий термін, ознайомившись із вашим резюме, вам потрібно усі ваші набуті знання, успіхи, досягнення, досвід тощо відобразити в ньому таким чином, щоб звернути увагу саме на себе. Адже резюме — це передусім самопіар. Свої найкращі сторони, ділові та особисті якості треба подавати, зважаючи на те, куди ви хочете влаштуватися на роботу, на яку посаду претендуєте, які ваші особисті успіхи та досягнення та які очікування від роботи.

Аби дотриматися усіх вимог щодо складання професійного резюме, про це докладніше — в матеріалі Олени Загорецької, кандидата іст. наук, стар. наук. співроб., провідного наукового співробітника відділу документознав­ства Українського науково-дослідного інституту архівної справи та документознавства, члена ЦЕПК Укрдержархіву. 

Детальніше про газету