...
Реєструйся

Про зміну розміру надбавок окремим категоріям працівників освіти спортивного профілю та центрів олімпійської підготовки


1 січня 2022 року постановою від 4 серпня 2021 року № 809 «Про оплату праці працівників центрів олімпійської підготовки та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 травня 2002 р. № 660» установлено, що визначені згідно з додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» посадові оклади директорів центрів олімпійської підготовки, заступників директорів з основної діяльності, тренерів за особливі умови праці підвищуються на 15 %, посадові оклади тренерів за кваліфікацію підвищуються до 20 %.

Директорам центрів олімпійської підготовки, заступникам директорів з основної діяльності, інструкторам-методистам, тренерам за особистий внесок у забезпечення високоякісного тренувального процесу підготовки висококваліфікованих спортсменів до складу національних збірних команд України встановлюється надбавка у розмірі до 50 % посадового окладу.

Директорам центрів олімпійської підготовки, заступникам директорів з основної діяльності, інструкторам-методистам за забезпечення підготовки спортсменів постійного складу центру олімпійської підготовки, які включені до складу національних збірних команд України, встановлюється надбавка у розмірі до 30 % посадового окладу.

Тренерам за підготовку спортсменів постійного складу центру олімпійської підготовки, які включені до складу національних збірних команд України, встановлюється надбавка у розмірі до 30 % посадового окладу за кожного спортсмена, але не більше 100 %.

Тренерам (з урахуванням їх особистого внеску) за досягнення спортсменами постійного складу центру олімпійської підготовки високих спортивних результатів на міжнародних та всеукраїнських змаганнях установлюється доплата у розмірі до 100 % посадового окладу.

Встановлено, що працівникам центрів олімпійської підготовки, яким передбачено підвищення посадових окладів за кількома підставами (зокрема підставами, встановленими іншими нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України), абсолютний розмір кожного підвищення визначається виходячи з розміру посадового окладу без урахування іншого підвищення. Надбавки та доплати установлюються до посадового окладу з урахуванням підвищень.

Джерело: Редакція журналу «КАДРОВИК.UA»

Матеріали до теми


Профспілка зробила заяву щодо зарплат освітян: подробиці
Профспілка працівників освіти звернулася до Кабінету Міністрів щодо диференціації заробітної плати вчителів, з урахуванням професійної кваліфікації, складності, важливості та відповідальності ...
Коли слід припинити виплату середнього заробітку мобілізованому працівникові після загибелі, якщо така виплата зберігалася після 19.07.2022 р.
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України (в редакції, що діяла до 19.07.2022; далі — КЗпП) за працівниками, ...
Звільнення працівника після відпустки, наданої «авансом»: як утримати зайві нарахування
Непоодинокими є випадки, коли працівник звільняється після відпустки, яка була йому надана «наперед», тобто за період, який він ще не ...