...
Реєструйся

Пройшов семінар-практикум «Реформування системи охорони праці на підприємстві»


3 квітня 2015 року пройшов щорічний семінар, присвячений Всесвітньому дню охорони праці «РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ОХОРОНИ ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ»

Видавничий дім «МЕДІА-ПРО», редакція професійного журналу «Охорона праці і пожежна безпека» 3 квітня 2015 року провели традиційний щорічний професійний семінар-практикум. Тема семінару: «Реформування системи охорони праці на підприємстві».

У семінарі-практикумі взяли участь понад 400 фахівців з охорони праці та пожежної безпеки всіх підприємств і установ України.

Василь Харченко, начальник відділу охорони праці ТОВ «Українські Радіотелекомунікації», розглянув питання реформування системи охорони праці в Україні. Фахівець з охорони праці із 40-річним стажем висловив свої думки і погляди про охорону праці: якою вона була, якою є зараз і як її покращити.

Олександр Валуйський, експерт з цивільного захисту учбового комбінату «Професійна безпека», звернув увагу на проблеми становлення та перспективи розвитку цивільного захисту на підприємстві.

Анатолій Стовбун, головний спеціаліст – довірений лікар департаменту охорони праці Федерації профспілок України, кандидат медичних наук, член редколегії журналу «Охорона праці і пожежна безпека», висловився щодо основних напрямків здійснення громадського контролю за дотриманням норм охорони праці.

Іван Соколов, провідний аудитор з OHSAS 18001, керівник департаменту безпеки та екології міжнародного органу з сертифікації, інспекції та тестування «БЮРО ВЕРІТАС», розповів про досвід сертифікації систем менеджменту здоров’я та професійної безпеки відповідно до вимог міжнародного стандарту OHSAS 18001.

Дмитро Охримчук, начальник СПВЛ ПАТ «Миколаївобленерго», дав відповідь, як запровадити на підприємстві стандарти Євросоюзу з охорони праці.

Ірина Шевчук, начальник відділу охорони праці компанії «ПепсіКо Україна», розповіла про систему управління охороною праці в компанії «ПепсіКо Україна».

Учасники мали можливість вдосконалити професійні знання та отримати відповіді на практичні запитання від провідних експертів.