...
Реєструйся

РНБОУ готує нову модель мобілізації


Україна буде змінювати підхід до мобілізації, щоб зберегти боєздатність після майже двох років повномасштабної війни. Зміни планують оголосити вже цього тижня, заявив секретар РНБОУ Олексій Данілов.

Зміни включатимуть використання комерційних рекрутингових компаній для проведення більш цілеспрямованої мобілізації: щоб призовники отримували посади, що відповідають їхнім навичкам, а не просто були відправлені на фронт.

Журнал обліку результатів перевірки стану військового обліку
Формат (розмір): 210×297 мм • Обсяг: 60 с.

«Мобілізація стане гнучкішою, будуть оголошені ті спеціальності, які необхідні, і люди будуть добровільно йти на конкретну посаду. Наприклад, потрібні зварювальники чи слюсарі тощо», — розповів секретар РНБО. Пан Данілов також вказав, що наразі в Україні є проблеми з мобілізацією, але їхній масштаб перебільшує російська пропаганда.

Послуги з військового обліку • Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ
Для довідок: 0 (800) 219-977

Джерело: БУХГАЛТЕР.UA

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


Вийшов спецвипуск від журналу «КАДРОВИК.UA» № 1, 2024 «Прийняття працівників на роботу»
Вже доступне актуальне й унікальне тематичне видання від експертів журналу «КАДРОВИК.UA» — спецвипуск «Прийняття працівників на роботу». Цей спецвипуск зробить ...
Кабмін готує електронне бронювання від мобілізації через «Дію»
Кабінет Міністрів повернувся до ідеї електронного бронювання військовозобов’язаних через «Дію», яка обговорювалася восени минулого року. Головна відмінність такого підходу – ...