...
Реєструйся

Семінар-практикум на тему «Готуємося до сезону відпусток. Як запобігти типовим порушенням»


Дата проведення: 30 березня 2018 року
Місце проведення: м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 11 Б, БЦ «Армаріс»
Час: 10.00-16.00

Зареєструватися

Напередодні літа питання щодо відпусток виходять для кадровиків на перший план. Одні працівники просять перенести час відпустки на інший період, що не запланований в графіку. Інші хочуть, аби їм замість відпустки виплатили грошову компенсацію. Про типові ситуації, які виникають у відпускний період, ми поговоримо на практикумі.

80 % часу наш експерт надаватиме відповіді на всі запитання та допомагатиме у розв’язанні складних ситуацій, 20 % часу буде присвячено воркшопу!

Увага! Кількість місць обмежено форматом заходу!

Ми обговоримо:
  1. Графік відпусток: починаємо не виконувати! Як надати щорічну  відпустку поза графіком та оплатити її не порушуючи законодавства про працю?
  2. Подовжити чи перенести? Особливості надання щорічних відпусток, час яких збігається з іншими життєвими обставинами працівника.
  3. Щорічні відпустки: залишки, поділ на частини, переривання та відкликання працівника з відпустки. Як дійти згоди працівнику та роботодавцю?
  4. Щорічна відпустка жінкам при надії: особливості надання щорічних відпусток до відпустки по вагітності та пологам та після.
  5. Плюс: відпустка працівникам з дітьми Дорівнює: проблеми роботодавця. Вирішуємо рівняння на користь всіх
  6. А чи можна грошима? Особливості виплати компенсації за відпустки.
На вас чекають:
  • 6 годин інтенсиву, присвяченого тільки практичним рішенням;
  • 20 типових порушень законодавства про відпустки від експерта кадрової справи – Ліпчанської Вікторії (Голова Всеукраїнської асоціації кадровиків, шеф-редактор «КАДРОВИК.ua»);
  • авторський воркшоп для відпрацювання вмінь і навичок;
  • встановлення нових професійних зв’язків та побудова ділової комунікації;
  • приємне неформальне спілкування з колегами та експертом.
Експерт:

ЛІПЧАНСЬКА ВІКТОРІЯ,
шеф-редактор кадрового напряму ВД «МЕДІА-ПРО», член Робочої групи з доопрацювання проекту Трудового кодексу України при Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, провідний експерт Всеукраїнської асоціації кадровиків, експерт порталу «Кадровик-онлайн», автор публікацій з трудового законодавства та кадрової справи, юрист за фахом.

Вартість участі: 900 грн

Зареєструватися

Інформаційна підтримка:
Тел.: (044) 568-5138 (внутр. 615), (073) 305-8016
Е-mail: seminar@mediapro.com.ua

Матеріали до теми


Алгоритм зарахування на навчання в Українську військово-медичну академію для військових лікарів
Курси перепідготовки доступні військовослужбовцям Збройних сил України рядового та сержантського складу, які мають вищу медичну або фармацевтичну освіту та сертифікат ...