...
Реєструйся

Що готує редакція журналу «Діловодство та документообіг» для читачів у червневий номер (№ 6, 2017)


Актуальне інтерв’ю

З нагоди 10-річного ювілею Центрального державного електронного архіву України — давнього партнера нашого журналу — пропонуємо інтерв’ю з його директором Юрієм Славовичем Ковтанюком про здобутки, співпрацю та подальші плани архіву.

Кадрові документи

Чи має право працівник, в якого є діти на додаткову відпустку
Реалії сьогодення свідчать про те, що не всі працівники знають свої права. Наприклад, деякі, в яких є діти, не здогадуються про те, що мають право на додаткову відпустку. Тож ж у цій статті розповімо про особливості її надання, тривалість, категорії працівників, що мають право на таку відпустку, компенсацію в разі звільнення.

Юридичні поради

Відповідальність керівника за використання неліцензійного ПЗ
Не всі користувачі можуть похвалитися тим, що на їхніх комп’ютерах встановлено ліцензійне програмне забезпечення. Більшість використовує дешеві, а то й безплатні піратські копії, навіть не здогадуючись, що за такі дії (використання та поширення неліцензійного програмного забезпечення) українське законодавство передбачає досить жорстке покарання. Осіб, які допустили такі порушення, можуть притягнути до адміністративної, цивільно-правової відповідальності й навіть кримінальної відповідальності. Тож керівникам підприємств, до яких може бути її застосовано, варто прочитати цю статтю.

Придбати видання

Погортати презентаційний номер