...
Реєструйся

Щодо реформування системи оплати праці


12 вересня у Міністерстві соціальної політики відбулась зустріч фахівців Міністерства соціальної політики України, соціальних партнерів, представників секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради з експертом Міжнародної організації праці Маріко Учі.

Під час зустрічі сторони обговорили вдосконалення системи оплати праці в Україні. Особлива увага була зосереджена на реформуванні оплати праці в бюджетному секторі, забезпеченні вимог працівників у разі неплатоспроможності роботодавця.

Також йшлося про ініціювання Міжнародною організацією праці проектної пропозиції для надання допомоги тристороннім партнерам у реформуванні системи оплати праці в Україні.

Учасники зустрічі продовжуватимуть подальшу роботу для обміну досвідом і об’єднання зусиль щодо ефективного захисту прав громадян.

Джерело: www.msp.gov.ua

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок випадку на виробництві
Сума одноразової допомоги потерпілому через нещасний випадок на виробництві або професійне захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який ...
Гарантії для працівника, призваного на службу в ЗСУ
Відповідно до статті 119 Кодексу законів про працю України, за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом ...