...
Реєструйся

Швидкий підрахунок днів та тривалості відпустки на онлайн-сервісі Bizleads


За допомогою сервісу легко та швидко визначати тривалість відпустки, кількість днів у вибраному періоді. Також він автоматично враховує закони України та відповідні постанови, що регламентують кількість святкових та вихідних днів.   

До вашої уваги пропонується гарний інструмент, що стане в нагоді менеджеру по роботі з персоналом. Власне це є сайт, на якому знаходиться декілька спеціальних калькуляторів, серед яких калькулятор тривалості відпустки та калькулятор днів.

Вони пропонують користувачеві досить широкі можливості. Так, за допомогою калькулятору днів можна відразу визначити кількість днів у періоді, зазначивши дати його початку та кінця. Програма підрахує загальну кількість днів, вкаже які з них вихідні і святкові та видасть посилання на відповідні нормативні документи.

Тобто вам не знадобиться шукати цю інформацію на різних ресурсах, а це, погодьтесь, заощадить вам багато часу.

Якщо ви користуєтеся калькулятором тривалості відпустки, ви також можете вказати дати початку та кінця відпустки або загальну кількість днів відпустки і дату початку. Решту зробить для вас програма.

В разі якщо свята припадають на будні, калькулятор надасть інформацію про перенесення робочих днів.

Для зручності здійснення підрахунків можна зазначити суботу як вихідний або робочий день. Завдяки цьому підрахунок стає ще зручнішим і потребує ще менше часу. Майте на увазі, що свята не враховуються в тривалість відпустки. В результатах підрахунків ви отримаєте перелік із зазначенням цих днів.

Підрахунки тривають менше секунди, і вам буде надана дата виходу на роботу.

Відзначимо, що користуватися сервісом дуже зручно, інтерфейс зрозумілий і питань виникати не має.

Цей сервіс стане для вас справжнім особистим помічником і візьме на себе кропіткі підрахунки.  Запрошуємо вас здійснити пробний підрахунок тривалості відпустки.  

Серед інших калькуляторів, що вже працюють на сайті, є калькулятор ПДВ та калькулятор санкцій.