...
Реєструйся

Сім’ям працівників Національного антикорупційного бюро України, загиблих під час виконання службових обов’язків, надаватиметься одноразова грошова допомога, – Мінсоцполітики


Уряд затвердив Порядок та умови виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) особи начальницького складу або працівника Національного антикорупційного бюро України під час виконання службових обов’язків. Проект відповідного акта розробило Мінсоцполітики.

Згідно з прийнятим рішенням у разі загибелі особи начальницького складу або працівника Національного антикорупційного бюро України під час виконання службових обов’язків членам його сім’ї надаватиметься одноразова грошова допомога у десятирічному розмірі оплати праці (грошового забезпечення) загиблого за останньою посадою, яку він займав.

Для одержання такої допомоги члени сім’ї загиблого (померлого) протягом шести місяців з дати загибелі (смерті) мають подати заяву та відповідний перелік документів директору Національного антикорупційного бюро України.

Рішення про виплату прийматиметься у місячний строк після надходження відповідних документів.

Одноразова грошова допомога виплачуватиметься рівними частинами всім членам сім’ї загиблого (померлого) відповідно до дати прийняття рішення про її виплату, але не пізніше двох місяців з дня прийняття зазначеного рішення в межах та за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті Національному антикорупційному бюро України.

Виплата одноразової грошової допомоги проводиться шляхом перерахування відповідної належної суми виплати на рахунок, відкритий особою, якій призначається одноразова грошова допомога, в установі банку.

Джерело: www.msp.gov.ua

Видання для кадровиків