...
Реєструйся

Тестування на вакансії посад державної служби (категорії «Б», «В») кандидати можуть проходити дистанційно


Тестування на вакансії посад державної служби (категорії «Б», «В»), які будуть створені з 29.03.2021, кандидати можуть проходити дистанційно (шляхом використання комп’ютерної техніки та підключення через особистий кабінет на Єдиному порталі вакансій державної служби).

Для цього адміністратор конкурсу самостійно створює необхідне тестування, визначає дату та час його проведення. 

В разі дистанційного проходження тестування кандидат входить на портал test.nads.gov.ua за логіном і паролем від кабінету порталу вакансій career.gov.ua у визначений адміністратором проведення конкурсу час.

Звертаємо увагу, що для вакансій, які опубліковані до 29.03.2021, необхідно завчасно замовити логіни і паролі. Для цього адміністратори конкурсів мають надіслати відповідний запит на адресу: test@nads.gov.ua за два робочих дні до початку тестування.

Детальніше з інструкціями щодо організації та проходження конкурсного відбору можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3u3ZpQc 

Додамо, що дистанційний формат тестування не застосовується для конкурсного відбору на посади категорії «А» та фахівців з питань реформ. Тестування на ці категорії посад проходить виключно в Центрі оцінювання кандидатів на посади державної служби.

Джерело:nads.gov.ua