...
Реєструйся

Триває робота над законопроєктом № 10062: пропонуються доопрацювання


У Верховній Раді України 20 вересня 2023 року зареєстровано проект Постанови про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку обробки та використання даних в державних реєстрах для військового обліку та набуття статусу ветерана війни під час дії воєнного стану (№ 10062/П).

Проєктом Постанови пропонується доопрацювати проєкт Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення порядку обробки та використання даних в державних реєстрах для військового обліку та набуття статусу ветерана війни під час дії воєнного стану (реєстр. № 10062) та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.

Раніше писали: Нова роль Реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів у веденні військового обліку та набуття статусу учасника бойових дій онлайн: зареєстровано закопроєкт

Джерело: журнал «КАДРОВИК.UA»

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Карина Снісар
Карина Снісар
експерт проєктів «КАДРОВИК.UA», головний редактор системи «КАДРИ.UA»

Матеріали до теми


Що робити, якщо працівник, який виїхав за межі території України, по закінченню 90 календарних днів відпустки без збереження зарплати не стає до роботи?
Працівник, який використав 90 календарних днів відпустки на підставі частини 4 статті 12 Закону України від 15 березня 2022 року ...