...
Реєструйся

У наступних номерах журналу «Діловодство та документообіг» на вас чекатимуть такі «гарячі» матеріали


1. Навіщо потрібні інформаційно-аналітичні документи та як їх оформлювати? Інформаційно-аналітичні документи (ІАД) мають допоміжний характер та часто є підставою для видання розпорядчих документів. До ІАД, зокрема, належать доповідні й пояснювальні записки, довідки, висновки, зведення тощо. Ми ж розглянемо деякі з них із наданням відповідних форм і зразків.

2. Одну зі статей із практичного курсу «Документообіг юридичної особи з урахуванням вимог Правил організації діловодства» присвячено відправленню вихідної документації, а саме: хто відповідає за її надсилання, яких правил слід дотримуватися під час опрацювання вихідної документації, які особливості мають місце під час її надсилання засобами електронного зв’язку тощо.

3. Ми досить часто ознайомлюємо читачів із програмами, завдяки яким можна спростити роботу офісних працівників. Ось і зараз у циклі статей «Microsoft Office online: як працювати з офісними документами в браузері» розповімо про, здавалося б, добре відомі речі. Та оскільки комп’ютерні програми постійно вдосконалюються, читачам буде цікаво дізнатися, що сьогодні пропонують розробники популярних офісних додатків.

4. Усе про норми етикету в діловій сфері ви дізнаєтеся з однойменного циклу статей. Безумовно, працівники підприємств, установ, організацій, хай які посади вони обіймають, повинні неухильно дотримуватися норм ділового етикету. Так, у першій статті циклу ми розповімо про те, як слід знайомитися діловим людям, яку роль у цьому відіграють візитні картки, як ними треба обмінюватися й т. ін.

Придбати видання