...
Реєструйся

Ukrainian ports: People agenda


31 травня 2018 року в Одесі пройде перша HR-конференція для фахівців портової сфери — Ukrainian ports: People agenda. Захід відбудеться в межах UKRAINIAN PORTS FORUM-2018, організатором якого є Адміністрація морських портів України (АМПУ) спільно з Центром транспортних стратегій.

Спікери конференції — фахівці державних підприємств, які мають позитивний досвід реформування системи управління персоналом, відомі бізнес-тренери, керівники українських і міжнародних компаній.

Свою участь вже підтвердили топ-менеджери Boyden Global Executive Search, Ernst&Young, керівники напрямків HR Нацбанку, НАК «Нафтогаз Україна», компанія «Портінвест», ПАТ «Миронівський хлібопродукт», бізнес-тренери ДТЕК Академії.

Під час конференції учасники обговорять сучасні HR-тренди, актуальні тенденції в управлінні персоналом, ситуацію на українському ринку праці, розглянуть виклики в сфері управління персоналом, з якими доводиться стикатися в період трансформації держпідприємства, а також вивчать міжнародний досвід роботи з персоналом в період реформи портової галузі.

Програма «UKRAINIAN PORTS: PEOPLE AGENDA»

Контактна особа з питань участі в конференції: Віталій Кардаш, тел.: +38 (066) 656-07-44.

Участь в конференції можлива за умови попередньої реєстрації. Заявки на участь приймаються на електронну пошту: vitaliy.kardash@uspa.gov.ua.

Акредитація ЗМІ до 30 травня за тел.: +38 (044) 324-00-97 або e-mail: ampu-press@uspa.gov.ua.