...
Реєструйся

Урядом прийнято рішення про перенесення робочих днів у 2019 році


Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про перенесення робочих днів у 2019 році» від 10 січня 2019 року № 7-р керівники підприємств, установ та організацій, у яких установлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу і неділю, зможуть перенести робочі дні з:

  • вівторка 30 квітня на суботу 11 травня;
  • понеділка 30 грудня на суботу 21 грудня;
  • вівторка 31 грудня на суботу 28 грудня.

Таке перенесення сприятиме раціональному використанню робочих днів, завчасному плануванню працівниками свого відпочинку та дозвілля, не призведе до зменшення тривалості робочого часу впродовж року, а також не спричинить змін щодо фонду заробітної плати, обсягів виробництва, надходжень бюджетних коштів.

На органи Пенсійного фонду України, Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта», Державну казначейську службу та банківські установи дане розпорядження не поширюється.

Нагадуємо, що відповідно до статті 67 КЗпП власник або уповноважений ним орган у разі застосування рекомендації Кабінету Міністрів України не пізніше ніж за два місяці видає наказ (розпорядження) про перенесення вихідних та робочих днів на підприємстві, в установі або організації, погоджений з виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником).

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Період, за який наявна заборгованість з єдиного внеску, не буде зарахованим до страхового стажу до повного погашення боргу
Сплата єдиного внеску — це не лише обов’язок платників перед державою, а й захищені соціальні гарантії для кожного. Тож, ненадходження ...