...
Реєструйся

Усі учасники бойових дій зможуть отримувати соціальні стипендії


Кабмін розширив категорії одержувачів соціальних стипендій, відповідну постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 № 423 і від 28 грудня 2016 № 1045» прийнято на засіданні 23 січня 2019 року.

Отримувати соціальну стипендію зможуть усі учасники бойових дій, у т. ч. особи визнані постраждалими учасниками Революції Гідності, особи з інвалідністю внаслідок війни і учасники заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій і Луганській областях та їх дітям, які є студентами внз.

Також скасовується обмеження за віком (23 роки) учасникам бойових дій при наданні соціальної стипендії.

Крім того, встановлено строки надання підтверджуючих документів на продовження виплати соціальних стипендій і визначено право на виплату соціальної стипендії за минулий період, якщо несвоєчасне включення студента в списки, відбулося не з його вини.

Видання для кадровиків Журнали реєстрації

Матеріали до теми


Чи нараховується грошова компенсація за невикористані дні щорічної відпустки працівникам, прийнятим на тимчасові або громадські роботи за направленням центру зайнятості?
Так, нараховується. У разі звільнення працівника йому виплачується грошова компенсація за всі не використані ним дні щорічної відпустки, а також ...
Про підвищення розміру мінімальної заробітної плати
Мінімальна заробітна плата – це встановлений законом мінімальний розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Мінімальна заробітна ...